Magen blir rundare och rundare ; )

Estella blir rundare och rundare.  Äter flera gånger per dag. Hon är glad och mår bra. Tar det lugnare.  Buken fylls till stora delar av livmodern nu. 

Den här veckan växer fostren med cirka 3 cm på längden. Har man tur kan man både känna och se fosterrörelser. Nu är det 10 – 11 (12) dagar kvar tills de små liven kommer (tors/fredag nästa vecka). Vi är många som väntar och längtar. Estella är mentalt förberedd på valpar. Hon bäddar varje dag i sin nya valplåda. 

 

 

 

 

1 Comments

  1. Svara

    Hej! jag har försökt att leta efter många sidor efter en hund valp till min dotters 13års dag men har inte hittat en enda tills nu. Det är så att min dotter har viljat ha en hund i 12 år nästan och hon har kämpat mycket föratt få det. Hennes högsta önskan är att få en Golden retriever valp som är så lik som henne som helst. MVH. Cemal Keskin

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *