Omplacering

Golden hane 1 år och 5 månader söker nytt hem pga ändrade familjeförhållanden.

Vincent har de egenskaper som en golden retriever i största allmänhet har, ”vill vara till lags, tillgiven, vänlig, social, gillar aktivering, långa promenader och stimulans. Han går bra ihop med barn samt lek med tikar. Behöver dock träna möte med andra hanhundar. Vincent är friröntgad höfter och armbågar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av hund, gärna golden. Vi ser att du kan ge ett varaktigt tryggt hem, aktivering i någon form, motion och stimulans. Golden är en hund som tycker om att ”arbeta” och apportera. Vidare vill vi att du har tid att ägna hunden samt att du löser vardagen på ett bra sätt när du arbetar. Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida.

;

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.